Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Την βασιλόπιτα της Π.Ε. Πέλλας έκοψε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ)


Σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του κ. Τζιτζικώστα αλλά και της Αναπληρώτριας Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και Οικονομικών, κ. Αθηνάς Αηδονά, τους οποίους χαρακτήρισε συμπαραστάτες και αρωγούς, ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς τους εργαζομένους στις υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας στη δουλειά των οποίων, όπως είπε, οφείλεται το έργο που συντελέστηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Ο κ. Τζαμτζής εξήρε την καλή συνεργασία που είχε με τους Δημάρχους αλλά και τους εκπροσώπους φορέων της Πέλλας και τόνισε ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.


Υπερήφανος που είναι Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τους εργαζομένους στην Π.Ε. Πέλλας για την πολύ σκληρή δουλειά που προσφέρουν, σε μία περιοχή, όπως είπε, πολύ δύσκολη ως προς τα προβλήματα. Δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ. με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.

Την πίτα ευλόγησε o Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμονας Καραλάζος ενώ το φλουρί έπεσε στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.


Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Έδεσσας, κ. Γιάννης Τσεπκεντζής και Σκύδρας, κα Κατερίνα Ιγνατιάδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θωμάς Χατζηλιάδης και Φώτης Χατζόγλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, ο εκπρόσωπος της 2ας Μεραρχίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιορδάνης Τσώτσος, στελέχη και εργαζόμενοι της ΠΕ Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News