Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Δανειστική Βιβλιοθήκη Σαρακηνών «Αγγελής Γάτσος» - Δείτε το αφιέρωμα του AridaiaNewsTV (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τη Δανιστική Βιβλιοθήκη Σαρακηνών «Αγγελής Γάτσος», η Μαρία Μπαγγέα, μας ξεναγεί στο νέο αυτό χώρο που στεγάζεται στην κοινότητα του χωριού και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του προσελκύει το αναγνωστικό κοινό.

Μια βιβλιοθήκη που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι, από την ίδια με την πολίτιμη βοήθεια κατοίκων του χωριού.

Θυμίζουμε, ότι το χωριό των Σαρακηνών έχει αναδείξει και έναν αγαπητό και αξιόλογο συγγραφέα και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Τσολάκη, το βιβλίο του οποίου κοσμεί μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία το νέο αυτό χώρο.

Δείτε το αφιέρωμα του AridaiaNewsTV:

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News