Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σκύδρας: «Σεβασμός στο 80%» ή μήπως «σεβασμός στο έργο» - Η Κατερίνα Ιγνατιάδου «βάζει τα γυαλιά» με το έργο της


Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το 80% των πολιτών του Δήμου Σκύδρας εμπιστεύτηκαν ξανά τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και τους συνεργάτες της, για τη διοίκηση του Δήμου. 10.186 πολίτες έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσει το σημαντικό έργο που ξεκίνησε το 2014.

Σήμερα, δικαιώνει για άλλη μια φορά όλον αυτόν τον κόσμο. Όχι στα λόγια, αλλά με έργα ουσίας. Είναι γεγονός! Ο λόγος της κ. Ιγνατιάδου, αποτελεί συμβόλαιο. Το επιβεβαιώνει καθημερινά.

Έτσι και σήμερα, όπου με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή μιας πανέμορφης, σύγχρονης, ασφαλούς, πιστοποιημένης παιδικής χαράς και η ασφαλτόστρωση 2 χιλιομέτρων αγροτικής οδοποϊίας στο Άνυδρο. Και όπως δηλώνει, έπεται συνέχεια.

Έχουμε ακούσει τη Δήμαρχο να ζητά από την αντιπολίτευση να σεβαστεί το 80%. Σε αυτό θα διαφωνήσουμε. Κατά τη γνώμη μας, το ορθό είναι «σεβασμός στο έργο». Γιατί πράγματι, έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο όλα αυτά τα χρόνια. Έργο μετρήσιμο, για το οποίο μιλά όλος ο Νομός και το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από την κεντρική εξουσία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η κ. Ιγνατιάδου βρίσκει ανοιχτές πόρτες στην Αθήνα.

Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Και η Κατερίνα Ιγνατιάδου τον έχει κερδίσει μέσα από σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια. Γι' αυτό αποτελεί σταθερή αξία για τη Σκύδρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News