Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Κυριλίδης: Φέρνει προς συζήτηση τις αποζημιώσεις στην Αλμωπία για τις περσινές πλημμύρες


Μετά από συζήτηση με τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Πέλλας Γιάννη Στεφανίδη σχετικά με το ζήτημα των αποζημιώσεων στην Αλμωπία για τις πλημμύρες στις 23 Ιανουαρίου 2023.

Έγινε ερώτηση από την παράταξη μας στο περιφερειακό συμβούλιο μετά από την ενημέρωση και τα στοιχεία που μου έδωσε ο Γιάννης Στεφανίδης.

Η επόμενη ενέργεια είναι να φέρουμε προς συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο το θέμα των αποζημιώσεων, που όχι απλώς έχουν καθυστερήσει αλλά και κανένας αρμόδιος δεν αναφέρει.

Μάλιστα σήμερα, στην τροποποίηση του προϋπολογισμού αρνήθηκαν να μας δώσουν έστω κάποια απάντηση για το στάδιο που βρίσκεται η αποζημίωση.

Κάποιοι ας μην ξεχάσουν τις υποσχέσεις τους προεκλογικά.

Δήμος Κυριλίδης

Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Επικεφαλής "Μακεδονία Μπροστά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News