Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Τα είπε «έξω από τα δόντια» η Θ. Τζάκρη: Οι διασπάστες, η συγνώμη και η θεϊκή ατάκα... «τον ήπιαμε!»


Δεν μάσησε τα λόγια της η Θεοδώρα Τζάκρη στη Βέροια. Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με σκληρά λόγια, είπε αλήθειες που πονάνε το αριστερό ακροατήριο, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει και μια ατάκα για τον αγροτικό κόσμο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Η «σιδερά» κυρία της Πέλλας (εκλέγεται συνεχώς από το 2004), εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς τα στελέχη της Νέας Αριστεράς που έφυγαν από το κόμμα, λέγοντας ουσιαστικά πως ήταν διασπάστες, ενώ παράλληλα μίλησε ευθέως για υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα στην μάχη των εθνικών εκλογών.

Καθ' όλη την διάρκεια της ομιλία της φαινόταν ξεκάθαρα πως... «έβγαζε στην σέντρα» την συντοπίτισσά της Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είχε δηλώσει: «Να μην αδικούμε τα κανάλια και τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν και αυτοί».

Έκανε σκληρή αυτοκριτική για τα αίτια της συντριβής και ζήτησε προσωπικά συγνώμη για λάθη και παραλείψεις. Η τοποθέτησή της αυτή, προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που απ' ότι φάνηκε ήρθαν στην Sala της Ελιάς για να ακούσουν πικρές αλήθειες και όχι αόριστες και γενικόλογες τοποθετήσεις.

Πάντως, η ατάκα που προκάλεσε αίσθηση ήρθε για τα αγροτικά. Η Θεοδώρα Τζάκρη είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα στο θέμα των αγροτών ξεκάθαρα... «τον ήπιε». Όπως σημείωσε: «Ήταν μεγάλη αποτυχία που δεν καταφέραμε να έρθουμε κοντά στον αγροτικό κόσμο» και συνέχισε: «Ίσως δεν είχαμε σαφείς θέσεις, ίσως δεν έχουμε ικανά στελέχη, σε κάθε περίπτωση σ' αυτόν τον τομέα... τον ήπιαμε! Σε μια κοινωνία που το 80% της οικονομίας προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα, δείτε σ' αυτήν την αίθουσα που είμαστε πάνω από 100 άτομα, πως έχουμε μόλις 3 στελέχη που ασχολούνται με την γεωργία. Κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά!».

Όσον αφορά για το μέλλον του αγροτικού κόσμου υπογράμμισε πως έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για τους αγρότες της Ημαθίας και της Πέλλας, αφού ο ΕΛΓΑ είναι καταχρεωμένος 100.000.000 ευρώ! «Τα πορίσματα δεν έρχονται, όχι επειδή δεν είναι έτοιμα, αλλά γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για αποζημιώσεις» κατέληξε η κ. Τζάκρη.

Πηγή: veriotis.gr

6 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δε λέει πως ως πολιτικός μόνο αυτή κέρδισε, ενώ μαζί της έχασαν όλοι όσοι την πίστεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοσα χρονια βουλευτης μπορει να μας πει μια προσφορα για τον νομο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μοναδική στη Βουλή που ψήφισε όλα τα μνημονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News