Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Στην Αθήνα για ζητήματα της Πέλλας ο Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής


Σειρά χρήσιμων συναντήσεων, μεταξύ των οποίων με τους Υφυπουργούς Δικαιοσύνης και Κλιματικής Κρίσης, πραγματοποίησε, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με σκοπό να διεκδικήσει την διευθέτηση ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή. Μία από τις προτεραιότητες του κ. Τζαμτζή είναι η απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης, στην Π.Ε. Πέλλα.

Μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Γιάννη Τσεπκεντζή, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Γιάννη Μπούγα και του έθεσαν από κοινού την αναγκαιότητα παραμονής και λειτουργίας των δύο Πρωτοδικείων, Έδεσσας και Γιαννιτσών, καθώς και των Ειρηνοδικείων της Πέλλας.

Ο κ. Μπούγας τους παρείχε τη διαβεβαίωση ότι τα Πρωτοδικεία δεν θα απομακρυνθούν και ο δικαστικός χάρτης της Π.Ε. Πέλλας θα παραμείνει αμετάβλητος.

Με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, ο κ. Τζαμτζής συζήτησε για θέματα Πολιτικής Προστασίας, με έμφαση στις ζημιές που έχει υποστεί η Πέλλα, εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας ζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση της χρηματοδότησης για τις ζημιές που έχουν καταγραφεί στο Νομό.

Επί πλέον ο κ. Τζαμτζής υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Υποδομών για την εκπόνηση σχετικής μελέτης και εν συνεχεία την ένταξη στο πρόγραμμα του Υπουργείου, της κατασκευής νέας γέφυρας στο Αρσένι, επί του ποταμού Αλμωπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News