Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Στα Τίρανα ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης - Δείτε τον λόγο του ταξιδιού


Στα Τίρανα θα μεταβεί ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στην ετήσια Σύνοδο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων Β40 (Balkan Cities Network B40), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2024, περιλαμβάνοντας μια ατζέντα κρίσιμων θεμάτων, όπως η τοπική δράση για το κλίμα, η τοπική οικονομική και πολιτιστική συνεργασία, οι έξυπνες πόλεις και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η προσφυγική κρίση και η ταχεία αστικοποίηση.

Δείτε την σχετική απόφαση στη Διαύγεια με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News