Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Στην Έδεσσα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης - Στο πλευρό του η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση της Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη:

Σήμερα στην ΟΜ Έδεσσας συζητήσαμε τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πορεία προς το συνέδριο με τον Ευρωβουλευτή μας Κώστα Αρβανίτη.

Μια δημιουργική διαδικασία με όμορφο διάλογο και διάθεση συμμετοχής από όλες και όλους.

Μαζί φτιάχνουμε τη νέα ημέρα του κόμματός μας.





 

1 σχόλιο:

  1. Προχθές μόλις παραδέχτηκε η γνωστή Τζάκρη πως την πατήσανε(τον ήπιανε) με τους αγρότες αφού δεν έχουν σαφές πρόγραμμα για την αγροτιά .Έβαλαν όμως κοματική πειθαρχία(!) για τους ομοφυλόφιλους.Ξεφτιλίσανε το όρο αριστερά .Κάποτε οι αριστεροί πολεμούσαν για ελευθερίες και τώρα πολεμάνε για σκλαβιά.Α ρε Μαρίνο Αντύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News