Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Οι κάμερες έχουν «πιάσει» το όχημα του κρεοπώλη σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που έλεγε


Στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι, πριν τα ίχνη του τελευταίου εξαφανιστούν το βράδυ της Πέμπτης, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

Όπως κατέθεσε στις Αρχές ο 50χρονος, τον είδε την Πέμπτη το βράδυ, τον μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητο του και τον άφησε εκεί γιατί του είπε πως θα πάει για κυνήγι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, από μαρτυρίες και αναφορές που έχει δώσει ο ίδιος ο 50χρονος προκύπτουν δύο θέματα.

Όπως φαίνεται ο 50χρονος έχει ισχυριστεί ότι έφυγε από τον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι, πήρε τον 31χρονο απ’ το σπίτι και τον άφησε στον κόμβο Παλιάς Εθνικής, στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και μετά 51χρονος επέστρεψε προς τα πίσω.

Οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημα του κρεοπώλη στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με το Live News και όπως προκύπτει από έρευνα της αστυνομίας, η αναστροφή που έκανε ο 50χρονος φαίνεται να διαψεύδεται.

Επιπλέον, έχουν βρεθεί καταγραφές από κάμερες μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου. Έτσι ουσιαστικά, φαίνεται ο κρεοπώλης να είναι σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που είχε δηλώσει.

Ακόμη τους αστυνομικούς τους προβληματίζει το γεγονός ότι στο στίγμα του κινητού του 50χρονου που καταγράφεται στο gps οι κινήσεις του υπάρχει ένα κενό μίας ώρας που φαίνεται να έχουν σημειωθεί διαγραφές στα δεδομένα.

Έκκληση της αδερφής του 31χρονου μέσω του Newsbeast

Με τρεμάμενη φωνή η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, απευθύνει μέσω του Newsbeast έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, οι Αστυνομικοί ψάχνουν, παίρνουν καταθέσεις, ερευνούν τα σημεία που έδωσε σήμα το κινητό του. Δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση. Ξέρουμε πως όλοι τον ψάχνουν» σημείωσε η κα Κούτσικου.

«Φοβόμαστε ότι κάτι έχει πάθει, για να μην έχει επικοινωνήσει μαζί μας» επισημαίνει και, αναφερόμενη στο πώς γίνονται οι έρευνες, εξηγεί:

«Υπάρχει ένας χάρτης, σύμφωνα με τις κεραίες που έχει δώσει σήμα το κινητό του. Απλά η εμβέλεια είναι χιλιομετρικά μεγάλη και έτσι, από την ημέρα που καταθέσαμε την εξαφάνιση, ψάχνουν παντού. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα συγκεκριμένα σημεία».

«Όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε τον αδερφό μου ή έχει ακούσει το οτιδήποτε -ακόμη και κάτι που μπορεί για τον ίδιο να μην είναι σημαντικό, ζητάμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Μπορεί ακόμη και το πιο μικρό στοιχείο για τις έρευνες να είναι σημαντικό και να βοηθήσει.

Ας έρθει όποιος ξέρει το οτιδήποτε, να καταθέσει στην Ασφάλεια, ό,τι ώρα και να είναι. Βρίσκονται όλοι τους εδώ» επισημαίνει κλείνοντας η κα Κούτσικου.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός που τον πήγε εκεί με το αμάξι όπως έλεγε στην αρχή κ τον άφησε για να βρεθεί με κάποιον άλλο φαίνεται από μακριά ότι τον έχει σκοτώσει η δεν ξέρω τι άλλο τον έχει κάνει.πλεον ζούμε με τρόμο κ φόβο.εμπιστοσηνη σε κανέναν δεν υπάρχει.πλεον σκοτώνουν έτσι απλά για τη πλάκα τους σαν να πετάνε σκουπίδια στο κάδο.δεν ακούμε κ λίγα τα τελευταία 2 -3 χρόνια!κρίμα στο παλικάρι!!εύχομαι να είναι καλά κ να βρεθεί άμεσα.μακαρι να πευτω έξω σε αυτό που αναφερα πιο πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News