Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

«Ήταν μάρτυρας σε ένα σοβαρό επεισόδιο»: Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Θάνου Χαρικιόπουλου που αγνοείται


Ο πατέρας του αγνοούμενου Θανάση Χαρικιόπουλου, κρατώντας τις φωτογραφίες του, ρωτούσε ανθρώπους της περιοχής μήπως τον είχαν δει.

Ο απόφοιτος Γεωπονικής ζούσε στην Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν ως ντελιβεράς, αφού δεν βρήκε δουλειά στο αντικείμενό του.

Ο πατέρας μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για όσα συνέβησαν εκεί λίγες μέρες πριν που τον είχαν τρομοκρατήσει.

«Φοβόταν ότι κάποιος θα τον σκοτώσει. Ήταν μάρτυρας σε ένα επεισόδιο και τον είχε τρομοκρατήσει. Βρισκόταν μαζί με έναν συνάδελφο του ντελιβερά από παλιότερα και πίσω τους ένας οδηγός ταξί. Ο ταξιτζής χτύπησε τον φίλο του και τον έριξε στο έδαφος», αναφέρει μεταφέροντας τα όσα του είχε πει ο γιος του.

«Ποιος μπαίνει στο instagram με τους κωδικούς του;»

«Φίλος και συμφοιτητής του με ειδοποίησε ότι πριν λίγες μέρες ήταν ενεργό το instagram που έχει. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος».

.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News