Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ στους Δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας - Δείτε πότε θα γίνει


Στην 2η αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ).

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ελαιόλαδο, μακαρόνια και κριθαράκι.

Η αναδιανομή θα αρχίσει με τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας και θα ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους του συνόλου των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.

Ειδικότερα η 2η αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί όπως παρακάτω:

Δήμος Πέλλας: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 09:00 –15:00.

Δήμος Αλμωπίας: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 09:00 –14:00.

Δήμος Έδεσσας: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 09:00 –14:00.

Δήμος Σκύδρας: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 09:00 –14:00.

Πρόκειται για την 2 η αναδιανομή προϊόντων τα οποία δεν έχουν παραληφθεί στις προηγούμενες διανομές από τους δικαιούχους, η δε διάθεση τους θα γίνει «εξατομικευμένα» με κριτήριο τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια, προτάσσοντας τις πολυμελής οικογένειες με φθίνουσα σειρά.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Θα τηρηθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας για τον Covid19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News