Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» - Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ.


ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση απολογισμού του έργου της παρελθούσης διοικήσεως, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού μας σχολείου, εξαιτίας των εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου μας.

Από την αποπεράτωση της διαδικασίας προέκυψαν οι επτά εκλεγμένοι μεταξύ των οποίων θα διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες:

(αναγράφονται με την σειρά εκλογής)

1) Αραμπατζής Φώτιος

2) Κοντοπούλου Δέσποινα

3) Κοντίδου Άννα

4) Κελόγλου Αθανάσιος

5) Μερεντίτη Μαρίνα

6) Λαμπρίδης Αναστάσιος

7) Μπουτσούκης Ιωάννης

Εκ μέρους του Προέδρου Φώτιου Αραμπατζή και του Δ.Σ, ευχαριστούμε πολύ όλες τις συμμετέχουσες και όλους τους συμμετέχοντες τόσο ως υποψηφίους όσο και ως ψηφοφόρους.

Η συμβολή όλων υπήρξε καθοριστική για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία στο νέο συμβούλιο με γόνιμες ιδέες και πολλή δουλειά για τον κοινό τόπο όλων μας, το καλό του χωριού μας και την προώθηση του έργου μας!

Καλή θητεία να έχουμε!









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News