Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ένας νέος χώρος αναψυχής στην πόλη της Αριδαίας, στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου - Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται πλέον ένα νέο έργο το οποίο θα δώσει άλλη μορφή σε ένα χώρο ο οποίος για πολλά χρόνια παρέμενε ανεκμετάλλευτος.

Πρόκειται για την αναδιαμόρφωση του χώρου πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Αριδαίας, ο οποίος είναι χώρος πρασίνου και άθλησης και χρήζει αναβάθμισης.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, "δημιουργούμε έναν ακόμα πόλο έλξης σε ένα σημείο της Αριδαίας στο οποίο η πόλη επεκτείνεται. Δίνουμε έμφαση με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό στην βελτίωση των χώρων αναψυχής και τους αποδίδουμε στους πολίτες".

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 414.586,39 € και περιλαμβάνει την δημιουργία ενός χώρου αναψυχής για εφήβους και παιδιά, με τη δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου 5x5, τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής, κατασκευή κτιστών καθισμάτων, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, βρυσών, σταντ για ποδήλατα κλπ. και την κατάλληλη φύτευση του χώρου με καλλωπιστικά δέντρα και θάμνους τα οποία είναι ανθεκτικά στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Ακόμη προβλέπεται η επίστρωση των δαπέδων του κυρίου διαδρόμου με κυβόλιθο και στους χώρους άθλησης, η τοποθέτηση ελαστικών δαπέδων ασφαλείας.

Με την ολοκλήρωση του έργου, θα παραδοθεί στους δημότες, ένας χώρος αναψυχής οποίος θα πληροί όλα τα σύγχρονα στάνταρ, θα είναι ασφαλής και καλαίσθητος και θα αλλάξει άρδην την εικόνα της περιοχής. Αυτό θα επιτευχθεί κυρίως με την ιδιαίτερη έμφαση που θα δοθεί στην φύτευση, εφαρμόζοντας τις αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV:

 

6 σχόλια:

  1. Δήμαρχε κάνετε έργα στην ερημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!!

      Διαγραφή
    2. Ως κάτοικος Αθηνών, συμφωνώ απόλυτα. Ξοδεύουν λεφτά στην Αριδαία και σε άλλες ερημιές ενώ η πόλη των Αθηνών έχει τόσα προβλήματα...

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον δήμαρχο απλά κάποια έργα άργησαν να φανούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι χώροι πρασίνου χωροθετούνται πρίν γίνει η επέκταση μιας πόλης, σχεδιάζοντα, απαλλοτριονονται εκτάσεις και υλοποιούνται όσο είναι εφικτά. Όσον αφορά την Αθήνα είναι άτοπος συσχετισμός οικονομικών και χωρικών δυνατοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριδαια δεν είναι μόνο το κέντρο υπάρχει αριδαια και σε εκείνη την περιοχή για όσους δεν το ξέρετε (βλέπε σχόλια παραπάνω).Αξίζουμε και εμείς υλοποίηση έργων σε αυτήν την περιοχή η οποία οφείλω να διευκρίνηση δεν είναι καθόλου ερημιά αντίθετα μπορώ να πω .Ευχαριστούμε πολύ την δημοτική αρχή για την επιλογή της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News