Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Έδεσσα: Διαδημοτικό συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου


Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, καλεί τα σωματεία που είναι μέλη της δύναμης της καθώς και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στο μεγάλο Διαδημοτικό Συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00, στα μικρά καταρρακτάκια στην Έδεσσα.

Όπως σε κάθε περίσταση είμασταν μπροστά για να υπερασπιστούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τον κάθε ένα μεμονωμένα, αλλά και σε θέματα που αφορούν γενικά όλους μας στην περιοχή δώσαμε τους αγώνες που μπορούσαμε. Έτσι και τώρα διεκδικούμε και προσπαθούμε για την ομαλή και πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου μας που εκτός από την Έδεσσα εξυπηρετεί και την Αλμωπία και την Σκύδρα, το οποίο αγαπάμε και χρειαζόμαστε.

Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις για να κλείνουν όταν δεν είναι κερδοφόρα. Δεν είμαστε απέναντι από την διοίκηση του νοσοκομείου, η προσπάθεια που κάνουμε αποσκοπεί στο να βοηθήσουμε στην εξυγίανση του Νοσοκομείου.

Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, είτε για μας τους ίδιους είτε για κάποιον συγγενή και φίλο. Πρέπει να δείξουμε ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό και πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση στην δωρεάν δημόσια υγεία. Δεν πρέπει να λείψει κανένας από το συλλαλητήριο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News