Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Κεντρικές ομιλίες Γιάννη Τσεπκεντζή


Η «Κοινωνία σε Κίνηση» ολοκληρώνει την προεκλογική της εκστρατεία, με τις δύο κεντρικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή:

• Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ώρα 7:30 μ.μ. στον πεζόδρομο μπροστά στο πρώην Δημαρχείο Άρνισσας.

• Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 7:30 μ.μ. στην πλατεία Στουγιαννάκη στην Έδεσσα (πάνω από το πάρκο των μικρών καταρρακτών).

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας και ταυτόχρονα την αφετηρία για την αλλαγή στο Δήμο Έδεσσας.

Σας περιμένουμε όλους!

Κοινωνία σε Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News