Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα 2ου ΓΕΛ Έδεσσας «Παύλος Χαρτομαζίδης»


Τώρα που η Σχολική μας Βιβλιοθήκη δεν είναι πια όνειρο αλλά έγινε πραγματικότητα, ο Διευθυντής του 2 ου ΓΕΛ Έδεσσας Πούτης Ιωάννης, η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Παπαδοπούλου Μαρία και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του σχολείου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε ένα μεγάλο δημόσιο «Ευχαριστώ» από βάθους καρδίας σε εσάς που συμβάλλατε ο καθένας από το δικό σας μετερίζι στο στήσιμο και στη λειτουργία της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, οφείλουμε στον κ. Σωτήρη Μούκα, Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας, στους συναδέλφους που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, και της Βιβλιοθήκης του 1 ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, στην αγαπημένη μας συνάδελφο Λίλιαν Τσέκου και σε εσάς τους ανώνυμους και επώνυμους δωρητές βιβλίων προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Η βιβλιοθήκη μας έχει πολλά ράφια ακόμη να αγκαλιάσουν τα βιβλία που εσείς δε χρειάζεστε πια. Αν μας τα χαρίσετε, θα δώσετε την ευκαιρία σε νεανικά χέρια να τα ξεφυλλίσουν, σε νεανικά μυαλά να τους ξαναδώσουν ζωή.
 

1 σχόλιο:

  1. Αξιέπαινη η υλοποίηση τέτοιας ενέργειας. Απομένει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όλες τις σχολικές μονάδες, που δεν έχουν ή έχουν σε αχρηστία σχολικές βιβλιοθήκες. Τα οφέλη στο παρελθόν τόσο στους μαθητές, όσο και γενικότερα στην κοινωνία ήταν πολλά. Και πάλι συγχαρητήρια.
    Ένας απόμαχος της εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News