Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: Ο λόγος περνάει σε όλους τους πολίτες - Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας


Πολυ σημαντικό να είσαι περήφανος για την επιλογή σου. Έτσι νιώθω σήμερα, μετά και την κεντρική ομιλία του Δημήτρη Μπίνου. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και σίγουρος ότι η Αλμωπία θα μας δώσει την ευκαιρία να εργαστούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με συνέπεια και εντιμότητα για την τόπο μας.

Μέχρι σήμερα μιλούσαμε εμείς. Μας ακούσατε, ενημερωθήκατε για το πρόγραμμά μας, για το όραμά που έχουμε για τον τόπο μας. Δεν κρυφτήκαμε. Προσπαθήσαμε να γίνετε όλοι κοινωνοί του προγράμματός μας. Πλέον ο λόγος περνάει σε όλους τους πολίτες. Στον τελικό κριτή, που την Κυριακή θα αποφασίσει για τη Διοίκηση της επόμενης πενταετίας και για το μέλλον του τόπου μας.

Με τη νίκη!

Σταύρος Βαφειάδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News