Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα η Φιλαρμονική του Δήμου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)


Δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά τις κέρδισε επάξια η Φιλαρμονική του Δήμου Αλμωπίας, με Διευθυντή τον Σάββα Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, ο πεζόδρομος της Αριδαίας πλημμύρισε με εμβατήρια και ο κόσμος γέμισε υπερηφάνια. Τον ενθουσιασμό του δεν έκρυψε και ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος συνεχάρη όλα τα μέλη της ορχήστρας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια παρακαταθήκη που αφήνει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του Χρήστου Μπάτση, καθώς για τη σημερινή εικόνα της Φιλαρμονικής δούλεψε συντονισμένα και αποτελεσματικά ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιώργος Συλλέκτης.

Δείτε φωτογραφίες:


















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News