Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Μητσοτάκης: Δεν ήταν μια ιδιαίτερα καλή βραδιά για τη ΝΔ - Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει τα πολιτικά μηνύματα


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 είπε πως σήμερα «δεν ήταν μια ιδιαίτερα καλή βραδιά για τη ΝΔ», ωστόσο τόνισε πως τα πολιτικά συμπεράσματα βγήκαν από την πρώτη Κυριακή.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες και διαβεβαιώνω πως είναι χρέος της κυβέρνησης να συνεργαστεί. Προσμένουμε σε μία γόνιμη συνεργασία με όλους. Ως προς τα πολιτικά συμπεράσματα, σίγουρα δεν ήταν μια καλή βραδιά για τη ΝΔ, ωστόσο την πρώτη Κυριακή βγήκαν τα πολιτικά συμπεράσματα».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για αντισυσπείρωση από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης και τόνισε πως στις εθνικές εκλογές η ΝΔ πήρε 41% και όχι 51%.

Ο Κ. Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα πως «η κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα στη γη και να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της», ενώ, για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν, ανέφερε: «Να θυμίσω ότι στις εθνικές εκλογές καταγράφηκε όλη η δύναμη των κομμάτων».

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ποιος θα τον νικησει ο μπούφος του ΠΑΣΟΚ η ο τιγκι τάγκας; την περασμενη κυριακη σας ξεσκισε και τώρα πήρατε τα πάνω;

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛ.... ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. μπριιιιι γίδ σήκωσες αμανέ γίδ, εκτός του βλάκα του Ζέρβα γίδ σε ολα πήρε πάνω απο 41% γίδ.

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΑΡΑΣ ΧΑ...ΧΑ....ΧΑ....ΧΑΙΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ, ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΟΘΙΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΞΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθεις.. Αφήσατε όλους τους Δήμους στα χέρια των πασοκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άφαντοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Αλμωπια. Μάλλον με όλους θέλουν να τα έχουν καλά. Τα χρόνια περνάνε εύκολα. Όταν θα ξανάρθετε απλά δε θα μας βρείτε. Χαλι μαύρο στο κόμμα. Όλοι σας δέσατε το γάιδαρο σας και αράξαμε. Το συνηθίζετε εξάλλου. Οι οπαδοί όμως τι φταίνε να πληρώνουν τα λάθη σας. Δυστυχώς βουλευτα των Γιαννιτσών ο υμετερος σας δεν εκλέχτηκε.

      Διαγραφή
    2. ολοι των Γιαννιτσων ειναι

      Διαγραφή
  5. Η ευθυνη στην κυβερνηση οχι στον ιδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι πρόεδρος της κυβέρνησης; Μάλλον ο κανένας.Ο Μητσοτάκης τι ρόλο παίζει στην κυβέρνηση;

      Διαγραφή
  6. Τελικά πονάει περισσότερο απ'όσο νόμιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News