Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Πέλλας - Στ. Φουντουκίδης: «Δεν ερχόμαστε με βουλιμία για εξουσία, ερχόμαστε για να χτίσουμε μαζί έναν καλύτερο τόπο»


Ιδιωτικά παρακολούθησε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων ο Στάθης Φουντουκίδης, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή θα καταυθάσει στο εκλογικό του κέντρο στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο κ. Φουντουκίδης είναι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη μεγάλη νίκη.

Όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη δήλωσή του: "Δεν ερχόμαστε με βουλιμία για εξουσία. Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε, αλλά για να συνεχίσουμε πιο εντατικά. Ερχόμαστε για να χτίσουμε μαζί έναν καλύτερο τόπο. Το νέο έρχεται και θα είναι δίκαιο, διαφανές, ξένο σε συμπεριφορές που προσέβαλαν εμάς, τον τόπο μας, αλλά και τον ίδιο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έρχεται με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, καθαρό βλέμμα και καθαρά χέρια".

Σύντομα αναμένεται με ενδιαφέρον η νικηφόρα δήλωσή του,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News