Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σε σχολεία των Γιαννιτσών για τον Αγιασμό ο Λάκης Βασιλειάδης


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παραβρέθηκε στον Αγιασμό που τελέστηκε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο 10ο & 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, με τη συμμετοχή του 12ου Νηπιαγωγείου, του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ευχήθηκε καλή πρόοδο στις μαθήτριες και τους μαθητές, καλή έμπνευση στο διδακτικό προσωπικό των μονάδων και καλή δύναμη σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες. Ο Βουλευτής συνοδευόταν από τη μεγάλη του κόρη Σοφία, η οποία και φοιτά στο 12 Νηπιαγωγείο, ενώ ανέφερε πως και ο ίδιος είναι απόφοιτος, πριν αρκετά χρόνια, του 5 ου Δημοτικού.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News