Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: «ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ! Με εμπειρία, με διαφάνεια, με εργατικότητα, με ανιδιοτέλεια»


Η επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» από το Πρωτοδικείο, μας καθιστά και επίσημα υποψήφιους.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα μας, αποτελούν εχέγγυο για τη μεγάλη νίκη της αυτοδιοικητικής μας παράταξης.

Στις 8 Οκτωβρίου θα αναμετρηθούν η διαφάνεια, το όραμα και ο προγραμματικός λόγος, με την οπισθοδρόμηση, την εσωστρέφεια και την παντελή έλλειψη σχεδίου και έργου.

Πάμε δυνατά μέχρι την τελική νίκη, που θα είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον τόπο μας. Πάμε μαζί για να δουλέψουμε από το πρώτο λεπτό για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.

Με εμπειρία, με διαφάνεια, με εργατικότητα, με ανιδιοτέλεια.

Με επικεφαλής μας τον Δημήτρη Μπίνο.

ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!

Καλό αγώνα!

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Σταύρος Βαφειάδης

Δημοσιογράφος

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News