Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Λ. Βασιλειάδης: Επαναλειτουργία Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας


Υπεγράφη η ΚΥΑ των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Οικονομίας & Οικονομικών, για την αναστολή αποφάσεων συγχώνευσης του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας στο Δημοτικό Σχολείου Εξαπλατάνου.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τους υπογράφοντες Υφυπουργούς κκ. Δόμνα Μιχαηλίδου και Θανάση Πετραλιά, καθώς και όλους τους αρμόδιους που χειρίστηκαν το ζήτημα με κατανόηση και αποτελεσματικότητα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης υποστήριξε εξαρχής και σε κάθε βήμα μέχρι την υλοποίησή του το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Θηριόπετρας, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός το να ανοίγουν σχολεία στα χωριά της Πέλλας αντί για αναστολές.

Αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ ώστε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον ορισμό προσωπικού και την επαναλειτουργία της μονάδας.

2 σχόλια:

  1. TA EYΣΗΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΣΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο Κ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά αυτό το τεράστιο έργο ποιος το χρεώνεται ο Βασιλειάδης ή Τζάκρη? περιμένουμε και ανακοίνωση του υφυπουργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News