Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΟΚ στα Ιωάννινα: Πέθανε 20χρονη φοιτήτρια - Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή


Ένα 20χρονο κορίτσι από τη Χίο, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχασε τη ζωή της μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του epiruspost.gr, η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Ωστόσο, η κατάστασή της, αντί να βελτιώνεται, γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Ιωάννινα: Η φοιτήτρια υπέστη ανακοπή και έχασε τη ζωή της

Την Τετάρτη (13/9) και κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και κρίσιμα, καθώς, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News