Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Γ. Τσεπκεντζής: Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο


Σήμερα, σε αυτή την δύσκολή για την πατρίδα μας συγκυρία, αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά και ανοίγεται ένας νέος κύκλος, γεμάτος χαμόγελα, ελπίδες και όνειρα, δίψα για γνώση.

Σίγουρα ο μεγάλος στόχος της εκπαίδευσης είναι η απόκτηση πολύτιμων γνώσεων και χρήσιμων δεξιοτήτων μέσα από την ενεργητική συμμετοχή, τις βιωματικές δράσεις και την εκπαιδευτική διαδικασία. Ωστόσο μια σύγχρονη εκπαίδευση οφείλει να δίνει σημασία στη δημιουργική και διαφορετική σκέψη, στα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού και με προτεραιότητα την ανθρωπιστική της διάσταση να προάγει και να αναβαθμίζει ποιοτικά τον άνθρωπο.


Σε αυτό το νέο ξεκίνημα δηλώνω ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο πλευρό όλων των σχολείων, στοχεύοντας σε μια εποικοδομητική συνεργασία και επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να επιλύονται άμεσα τα όποια προβλήματα ανακύπτουν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, εξασφαλίζοντας ένα φιλικό, λειτουργικό, ανθρώπινο και κυρίως ασφαλές σχολείο με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.


Με τις σκέψεις αυτές και με τη βεβαιότητα πως οι μαθητές και οι μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες θα δώσετε και αυτήν τη σχολική χρονιά τον καλύτερο εαυτό σας, εύχομαι καλή δύναμη, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Γιάννης Τσεπκεντζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας

Κοινωνία σε Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News