Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Τρύφων Νίκου υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Ο Νίκου Τρύφων (Νάκης) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσημέρι. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ζει στην Έδεσσα.

Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Κατσάρα (πρώην υπάλληλος γηροκομείου) και έχουν δύο παιδιά.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα κατασκευάζοντας βιτρίνες χρυσοχόων. Στην πορεία άνοιξε δύο καταστήματα με την σύζυγό του. Για τα επόμενα δέκα χρόνια εργαζόταν ως πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών της πόλης.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με την καλλιέργεια κερασιών και εποχιακά απασχολείται ως υπάλληλος σε χιονοδρομικό κέντρο.

Πλούσια η εργασιακή ζωή του Νάκη αφού καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αυτής.

Άνθρωπος της πάλης, ευπροσάρμοστος σε οποιοδήποτε περιβάλλον και γι αυτό ιδιαίτερα αποδοτικός! Το δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον που βιώνουμε απαιτεί ευελιξία και γρήγορες αντιδράσεις. Επίσης απαιτεί κατανόηση και ενσυναίσθηση για τις επιπτώσεις που αφήνει. Η πολύπλευρη εμπειρία λοιπόν είναι πάντα χρήσιμη!

Τόσο αυτός όσο και η Χριστίνα ήταν από τους πρωτεργάτες της Κοινωνίας σε Κίνηση.

Εύχομαι με δύναμη και υγεία να δώσει και αυτόν τον αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News