Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: Στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε πρόγραμμα - Σας θέλουμε δίπλα μας, με τη σιγουριά ότι εμείς και θέλουμε και μπορούμε


Ο συνδυασμός μας εκφράζει το μέλλον. Εκφράζει αυτό που θέλουν οι πολίτες, το αύριο. Εκφράζει το νέο ήθος που απαιτεί η τοπική αυτοδιοίκηση. Εκφράζει τους πολλούς που θέλουν να γίνει κάτι καλό και όχι τους λίγους ευνοημένους.

Σε κάθε μας συζήτηση με τους συμπολίτες μας, ακούμε με μεγάλη προσοχή αυτά που έχουν να μας πούνε. Αυτό που έχω αποκομίσει από τις περιοδείες μας, είναι πως ο κόσμος θέλει πλέον λύσεις και όχι δικαιολογίες. Κουράστηκε να ακούει λόγια και υποσχέσεις, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο. Βαρέθηκε τις γενικόλογες εξαγγελίες και τα χτυπήματα στην πλάτη και την μικροπολιτική άνευ περιεχομένου. Δεν αρκεί πλέον να αναφερόμαστε στα προβλήματα, οφείλουμε να έχουμε συγκεκριμένες απαντήσεις. Αυτό επιβάλλουν οι καιροί που ζούμε.

Εμείς τις έχουμε αυτές τις απαντήσεις.

Ο τόπος μας αξίζει καλύτερα. Στόχος μας, να φέρουμε την ελπίδα και την προοπτική. Να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, να κερδίσουμε ξανά το χαμένο έδαφος.

Εμείς έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα το υλοποιήσουν. Έχουμε τη διάθεση, έχουμε και την εμπειρία για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Είμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για την επόμενη μέρα. Με ρεαλισμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για να βγει η περιοχή μας από τη στασιμότητα και τη μιζέρια.

Αν ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει δίπλα μας, θα καταλάβουμε πως οι εκλογές δεν είναι ένα παιχνίδι, ούτε ένας αγώνας επιβίωσης. Οφείλουμε να επιλέξουμε αυτούς που πιστεύουμε πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και θα μπορέσουν να σταθούν απέναντι σε κάθε δυσκολία. Η αυτοδιοίκηση κουβαλά ένα μεγάλο βάρος και οφείλουμε να το αναλογιστούμε όλοι όσοι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά.

Στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε τη Διοίκηση της επόμενης πενταετίας. Ας επιλέξουμε πρόγραμμα, αλλά και αυτούς που θέλουν και μπορούν να το υλοποιήσουν.

Σας θέλουμε δίπλα μας, με τη σιγουριά ότι εμείς και θέλουμε και μπορούμε!

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

#μαζί_δυνατά #με_τον_Σταύρο

Σταύρος Βαφειάδης

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News