Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Κωνσταντίνος Τσόρμπας: «Η συμμετοχή των νέων στην Αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί»


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας...

Η συμμετοχή των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν είναι απλά ένα σύνθημα, ούτε ένα τέχνασμα των συνδυασμών για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση επιβάλλεται να γίνει το πεδίο δραστηριότητας των νέων ανθρώπων, πριν αλλά κυρίως μετά τις εκλογές.

Ως νέος άνθρωπος και ως ενεργός πολίτης, αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ στις Δημοτικές Εκλογές, επιλέγοντας έναν συνδυασμό ο οποίος σέβεται τη φωνή μας και συμπεριλαμβάνει τις προτάσεις και τις ιδέες μας στο πρόγραμμά του. Αποδεχόμενος την πρόταση ενός επικεφαλής, του Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος αφουγκράζεται τους προβληματισμούς της νεολαίας και θέλει να απαντήσει στα αιτήματά της.

Με στόχο ένα Μέλλον Δημιουργίας, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να μας δώσετε τι δυνατότητα να ζωντανέψουμε ξανά τις πόλεις και τα χωριά μας.

#ο_τόπος_μας_είμαστε_εμείς

Κωνσταντίνος Τσόρμπας

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News