Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: Γιατί με τον Δημήτρη Μπίνο;


Γιατί με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ;

Η απάντηση είναι πολύ απλή...

- Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΗΘΟΣ, που θα διαχειρίζονται με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τις υποθέσεις του Δήμου, έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό.

- Γιατί στο τέλος της προηγούμενης θητείας του, παρέδωσε ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ τόσο στο Δήμο, όσο και στα Λουτρά.

- Γιατί δεν έκανε κοντόφθαλμη πολιτική, αλλά άφησε τα συρτάρια του Δήμου γεμάτα ΜΕΛΕΤΕΣ και εξασφαλισμένα ΕΡΓΑ, που δυστυχώς πολλά απ’ αυτά μέχρι και σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί.

- Γιατί στοχεύει στην ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ του Δήμου μας και όχι στην μιζέρια και την «πολιτική εσωτερικής κατανάλωσης».

- Γιατί έχει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ και τις ΓΝΩΣΕΙΣ να παράξει έργο, να «σπάσει αυγά» και να πάει τον τόπο μας ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ, χωρίς αγκυλώσεις στο παρελθόν.

#με_τον_Δημήτρη_Μπίνο, γιατί έχει αποδείξει πως η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχει ως στόχο την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ του τόπου μας και όχι την ιδιοτέλεια και τα προσωπικά συμφέροντα.

#με_τον_Δημήτρη_Μπίνο, γιατί για εμένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι όλοι, ακόμα και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, αναγνωρίζουν την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και το ΗΘΟΣ που διαχειρίστηκε τις υποθέσεις του Δήμου. Είναι το πιο σημαντικό παράσημο για τον ίδιο και όσους συνεργαζόμαστε μαζί του.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας
#Αλμωπία_μπορείς

Σταύρος Βαφειάδης
Δημοσιογράφος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας 

4 σχόλια:

  1. διωχτε τον Μπατση που ειναι το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ και βγαλτε οποιο θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Σταυρής. Προχώρα Σταύρο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή επιλογή και πλήρης τεκμηρίωση, Σταύρο είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News