Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Ανεβάζει «στροφές» ο Δ. Μπίνος: Ενισχυμένος και με πλατιά στήριξη - Προχωρά δυναμικά την πορεία του για τη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας


Ενισχυμένος και με πλατιά στήριξη προχωρά την πορεία του για τη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος. Μαζί του μια μεγάλη ομάδα υποψηφίων συμβούλων, που αποτελείται από ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη με εμπειρία αλλά και νέα πρόσωπα από κάθε γωνία του Δήμου, με γνώσεις και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους.

Με κεντρικό σύνθημα τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ο κ. Μπίνος έχει απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα για ενεργοποίηση όλων των ενεργών συμπολιτών μας και επιδιώκει την άμεση συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Και όλα αυτά, με έναν μεγάλο στόχο: Να αναπτύξουμε και να θεμελιώσουμε στο Δήμο μας την ταυτότητα ενός τόπου με υψηλή ποιότητα ζωής και ανταγωνιστική παραγωγική βάση, ικανοποιώντας τις ανάγκες των κατοίκων, τις επιθυμίες των επισκεπτών και τις οικονομικές φιλοδοξίες του παραγωγικού δυναμικού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συνδυασμός του Δημήτρη Μπίνου έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τους περισσότερους υποψηφίους συμβούλους και έχει καθημερινή παρουσία σε όλα τα δρώμενα του τόπου μας, σε κάθε χωριό, αλλά και με δυναμική παρουσία στην έδρα του Δήμου μας, την πόλη της Αριδαίας.

Με αυτά τα δεδομένα, κάθε μέρα εδραιώνεται όλο και περισσότερο η πεποίθηση ότι ο συνδυασμός του κ. Μπίνου παίρνει το... εισιτήριο για τη δεύτερη Κυριακή, με ένα αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό και με ένα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

21 σχόλια:

  1. Επόμενος δήμαρχος Νίκος παρουτογλου ποιός Μπίνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε με σφαίρες

      Διαγραφή
    2. Με ΝΔ 41% θα κάνουμε Δήμαρχο ΣΥΡΙΖΑ; Ονειρεύεστε εσείς του παρουτογλου

      Διαγραφή
    3. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Η ιστορία εχει δείξει οτι υπαρχουν Δημαρχοι καταξιωμενοι και εκλεγμένοι πολλες τετραετίες διχως να ανήκουν στην παράταξη του κυβερνώντος κόμματος.Ψαξτε και θα τους βρειτε.

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παρούτογλου θα έχει την τύχη που είχε ο Σάκης. Ακόμα και αν πάει στην δεύτερη Κυριακή θα μείνει με το όνειρο. Η έπαρση και η αλαζονεία των υποψήφιων της παραταξής του είναι παροιμιώδης. Που να γίνουν και αντιδήμαρχοι όλοι αυτοί. Συμπεριφέρονται και μιλούν σαν να έχουν εκλεγεί ήδη. Ας θυμούνται όλοι οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών ότι η ιστορία δεν τους έχει ταγμένους ούτε τους χρωστάει κάτι. Γνώμη μου ότι ο Μπίνος πιο έμπειρος έχει μάθει από τα λάθη του και θα γίνει ξανά δήμαρχος για να συνεχίσει το έργο που άφησε στην μέση. Οι σημερινοί ούτε τα έτοιμα δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος από Μπάτση ή Μπινο πάει δεύτερο γύρο είναι και δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δήμαρχος της Σκύδρας είναι από ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μετράει 8 χρόνια δήμαρχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ακριβως προσπαθεις να συγκρινεις τωρα; την ιγνατιαδου με τον παρουτογλου; ατυχεστατο παραδειγμα. μην λεμε οτι θελουμε.

      Διαγραφή
  6. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πλάκα έχετε μερικοί.τον μπινο τον είδαμε και τον κρίναμε.τον μπατση τον είδαμε και θα τον κρίνουμε.οσο για τον παρουτογλου τι μπερδεύεται τα κόμματα? Οι μισοί υποψήφιοι και παραπάνω δεξιοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη λίγο όταν ο κύριος Μπινός ήταν δήμαρχος ΣΥΡΙΖΑ είχαμε η ΝΔ;;το θέμα είναι η Αλμωπία να ψηφίσει ώστε να γίνουν πράγματα για το καλύτερο όχι επειδή έχουμε ΝΔ να βγει ο Μπινος η ο Μπάτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικο αστους να λενε κανε σοβαρο ψηφοδελτιο και οχι κατι ψηλους μπούφους που ακούω, και ο κόσμος θα σε στηρίξει, αν πας δευτερη κυριακη θα βγεις σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΙΖΩ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι εχει χρηματα γι αυτο κερναει αβερτα

      Διαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤ ......ΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που δεν εχεις συμφεροντα γιατί ασχολεισαι με όλους εμάς που έχουμε ;

      Διαγραφή
  12. Γι'αυτό δεν θα πάτε ποτέ μπροστά σε αυτό το δήμο επειδή όλα τα βλέπετε κομματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο μόνος Δήμαρχος που άφησε έργο και Χρήματα στα ταμεία. Ο τι άλλο λέτε είναι κομματικό και με παρωπίδες. Τόλμησε να σκάψει το αρχαίο δίκτυο της πόλης. Δεν έχει ανάγκη από λεφτά είναι τίμιος. Έχει τίμιο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News