Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Λάκης Προκοπίδης: Τον Αύγουστο οι ανακοινώσεις υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για την Αλμωπία»


Συνέντευξη Τύπου στους Δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Λάκης Προκοπίδης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Προκοπίδης παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του συνδυασμού του "Μαζί για την Αλμωπία", αναφερόμενος στις βασικές προτάσεις του προγράμματός του που αφορούν σε τομείς όπως η άρδευση, το αγροτικό δίκτυο, η κτηνοτροφία και η υλοτομία, ο τουρισμός όλων των μορφών, η αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, η μερική ανάδειξη του ποταμού στο κέντρο της Αριδαίας, η αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων, οι παιδικές χαρές, η εγκατάσταση υπόγειων δικτύων κοινής ωφέλειας, η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων του Δήμου με φωτοβολταϊκά, η λαϊκή αγορά της πόλης και των Τ.Κ., οι αναπλάσεις του κέντρου της πόλης, του πάρκου "Δασάκι" του ανοιχτού θεάτρου, του γηπέδου του Εθνικού, του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και του Διοικητηρίου, ο πολιτισμός, η συντήρηση όλων των σχολικών υποδομών, ο αθλητισμός, η λειτουργία του ΚΑΠΗ Αριδαίας και Εξαπλατάνου, η σύνδεση της Αλμωπίας με το φυσικό αέριο, η νέα σύνδεση της Αλμωπίας με το Χιονοδρομικό, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αριδαίας και των Τ.Κ., η ανακατασκευή του οδοστρώματος, η βελτίωση και διαπλάτυνση του επαρχιακού οδικού δικτύου, ο φωτισμός κομβικών σημείων του οδικού δικτύου κ.α.


Ταυτόχρονα, ο κ. Προκοπίδης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον χρόνο ανακοίνωσης των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του. Όπως έκανε γνωστό, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τον Αύγουστο, όταν θα ανοίξει η σχετική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

"Πρόθεσή μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου με τα πρόσωπα που θα επιλέξετε εσείς, πρόσωπα ικανά, εγνωσμένης αξίας και με εθελοντική διάθεση προσφοράς", δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρόσθεσε: "Με έμφαση στην καθημερινότητα, σχεδιάζουμε σειρά έργων που θα διευκολύνουν τους δημότες και θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας".

Τον κ. Προκοπίδη προλόγισε η Κατερίνα Γιόρογλου.


 

9 σχόλια:

  1. Τότε που είναι παχιές οι μύγες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ανακοινώσει ξυπνήστε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω πολύ κόσμο ο Λάκης μπραβοοοο Λακηηηη μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέντευξη τύπου ήταν...όχι ομιλία. Μη μπερδευόμαστε...γιατί έτσι μας βολεύει.

      Διαγραφή
  4. Λάκης Λάκης Λάκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τά μπάνια του λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεχε φίλε Λάκη στο τέλος μήπως κατέβεις με τον Μπινος Εκεί θα ξεφτελιστεις τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι δεν καταλαβατε δεν τον ενδιαφερει προς το παρον ο Δημος, τον ενδιαφερει να εκλεγει ο ιδιος και να ειναι μεσα στα Δημοτικα οπως εκεινος ο μπατσος ο αχονευτος που βγηκε καποτε.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News