Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα


Συνεχίζεται η προβολή των ταινιών από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και την ΔΗΚΕΔΕ στον πανέμορφο και δροσερό θερινό κινηματογράφο στην Έδεσσα.

-Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου 2023: Ο Γιός.

Δράμα. Διάρκεια: 123’. Σκηνοθεσία: Φλοριάν Ζέλλερ. Με τους: Ζεν ΜακΓκράθ, Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι, Χιου Τζάκμαν, Άντονι Χόπκινς.

Η πολυάσχολη καθημερινότητα του μεγαλοδικηγόρου Πίτερ, ο οποίος ζει με τη σύντροφό του Μπεθ και το νεογέννητο μωρό τους, αναστατώνεται όταν υποχρεώνεται να φιλοξενήσει τον Νίκολας, τον ψυχικά εύθραυστο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του.

-24, 25 και 26 Ιουλίου2023: Στο στοιχείο τους.

-27 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου 2023: Mission Impossible 7.

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

Ώρα έναρξης προβολής: 21:30.

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού. Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News