Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Χρήστος Χουρσόγλου υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ - "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Ο Χρήστος Χουρσόγλου, με καταγωγή από τον Εξαπλατάνο, είναι ένας άνθρωπος που από το 1998 τυγχάνει ανελλιπώς της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Έμπειρος αυτοδιοικητικός, ασχολείται επαγγελματικά ως αγρότης και γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής. Ταυτόχρονα, έχει θητεύσει επί πολλά χρόνια σε θέσεις Αντιδημάρχου στους Δήμους Εξαπλατάνου και Αλμωπίας. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλές Επιτροπές της ΚΕΔΕ και συγκεκριμένα Οικονομικών, Παιδείας και Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και συμμετείχε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας.

Ο Χρήστος συστρατεύεται εκ νέου με την προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη!

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News