Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Πάνω από 4.000 ψήφους πήραν οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στην Π.Ε. Πέλλας - Από τα Γιαννιτσά ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος


Με καταμετρημένο το 99,61%, οι Σπαρτιάτες μπαίνουν στη Βουλή ως πέμπτο κόμμα μετά τις χτεσινές (25.06.2023) εκλογές, συγκεντρώνοντας 4,64%. Εκλέγονται 12 βουλευτές τους, όλοι άνδρες.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οι Σπαρτιάτες ξεπέρασαν το 5% σε 24 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Όσον αφορά στις κορυφαίες επιδόσεις τους, οι Σπαρτιάτες πήραν 7,56% στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, ενώ υψηλά ποσοστά πήραν στη Λακωνία (7,36%), τη Δράμα (5,99%), τη Μεσσηνία (5,92%) και την Ημαθία (5,80%).

Ακολουθούν τα Δωδεκάνησα (5,66%), η Β’ Πειραιώς (5,58%), Κορινθία (5,58%), Χαλκιδική (5,53%) και Κιλκίς (5,46%).

Το 5% ξεπέρασαν και στις εκλογικές περιφέρειες: Δωδεκανήσου, Β΄ Πειραιά, Κορινθία, Χαλκιδική, Κιλκίς, Έβρου, Πιερίας, Καβάλας, Βοιωτίας, Κέρκυρας, Ευβοίας, Αργολίδας, Β’ Θεσσαλονίκης, Ζακύνθου, Φθιώτιδας, Σερρών, Λάρισας, Πέλλας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το εν λόγω κόμμα, το οποίο στήριξε μέσα από τη φυλακή ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, έχει συγκεντρώσει 241.631 ψήφους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκπρόσωπος τύπου στο κόμμα Σπαρτιάτες ανέλαβε από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Κυριλίδης απο την Πέλλα, υπό την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη.


Ποιος είναι ο Δήμος Κυριλίδης

 Ο Δήμος Κυριλίδης είναι γεννημένος το 1994 στα Γιαννιτσά, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και στην σχολή Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος, έχει ολοκληρώσει στην Ανώτατη Παιδαγωγική Σχολή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης την παιδαγωγική του επάρκεια, και, πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό του στο Πολυτεχνείο της Κοζάνης, στο τμημα Χημικών Μηχανικών στο πρόγραμμα Ενεργειακών Επενδύσεων και Περιβάλλον. Ομιλεί δύο ξένες γλώσσες. Εργάστηκε μεγάλο διάστημα ως εργάτης σε εργοστάσιο όσο σπούδαζε. Μετέπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε τεχνική και μελετητική εταιρεία μέχρι και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News