Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Βορίδης για εκλογές: «Εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία υποχρεωτικά θα πάμε σε τρίτες κάλπες»


Το ενδεχόμενο να στηθούν και τρίτες κάλπες σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου άφησε ανοιχτό το πρωί του Σαββάτου (27/5) ο Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Όλα τα κόμματα λένε όχι σε συνεργασία και επομένως το θέμα είναι όχι το τι θέλουμε. Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, πάμε υποχρεωτικά σε τρίτες κάλπες», υπογράμμισε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως πίσω από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται ένας βαθύτερος λόγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην κορυφή επειδή υπήρξε γέννημα της αντιμνημονιακής περιόδου, ωστόσο πλέον το κόμμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί και να εκφράσει τις νέες ανάγκες της κοινωνίας. Καθώς βαδίζουμε σε μία άλλη εποχή, δεν έχει η κοινωνία ανάγκη για τέτοιου είδους φυσιογνωμία».

«Αρκετοί περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά, αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τη συντριπτική ήττα του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας: «Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά. Αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

2 σχόλια:

  1. Και τέταρτες και πέμπτες. Για σένα ψύλλος στον κόρφο σου. Επάγγελμα έτσι κι αλλιώς βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα..κολοσσός ,Πατριωτικο μετωπο ηταν καποτε...μπουχέσας για τους φίλους...να χέσει αυτός να βουλώσει το δίκτυο ολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News