Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Γιάννης Βένου υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο στην Τ.Κ. Ίδας


🟠🤝 ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΊΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ - «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Ο Γιάννης Βένου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις όσον αφορά στην προσφορά του στην Τ.Κ. Ίδας. Από τη θέση του Προέδρου κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, συνεργάστηκε με τη Δημοτική μας Αρχή, με μετρήσιμα αποτελέσματα για το χωριό.

Ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας, διαχείριση της καθημερινότητας, παρεμβάσεις για την άρδευση και την ύδρευση, συντήρηση των δικτύων, ήταν κάποια από τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

Χρειάζεται όμως πολλή δουλειά και ο Γιάννης έχει τη διάθεση να προσφέρει στη συλλογική μας προσπάθεια, συμμετέχοντας εκ νέου στο συνδυασμό μας, ως υποψήφιος για την Τ.Κ. Ίδας.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας
#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News