Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Τσίπρας: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η παραίτηση» - Τι είπε για την Έφη Αχτσιόγλου


Την παραίτηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Ωστόσο είπε ότι επικράτησε η σκέψη πως δεν πρέπει να λιποτακτήσει.

Στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την βαριά ήττα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η παραίτηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα κρυφτώ, δεν είμαι μηχανή. Είμαι άνθρωπος. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν η παραίτηση. Για ώρες και για μέρες. Όταν ξεπέρασα το σοκ, όμως, θεώρησα ότι δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω».

Για το εάν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δεχθεί μια γυναίκα επικεφαλής κόμματος και πρωθυπουργό, με αφορμή και τη φημολογία πως θα δώσει το «δαχτυλίδι» του ΣΥΡΙΖΑ στην Έφη Αχτσιόγλου, ανέφερε: «Είχαμε την Φώφη Γεννηματά και παλαιότερα η Αριστερά. Για πρωθυπουργό το εύχομαι. Θα ήταν μια σημαντική αλλαγή και καινοτομία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το κρίσιμο δεν είναι να έχουμε μια γυναίκα, αλλά ποια πολιτική θα εφαρμόσει η γυναίκα. Το εύχομαι».

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News