Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ψαριανός: Επίθεση σε καθηγητές - Τους αποκαλεί «σκουλήκια, αλήτες και μαφιόζους»


Ο πιο συνεπής γυρολόγος της πολιτικής θεωρεί ότι υπάρχουν καθηγητές που… «πανηγυρίζουν» για τις κυβερνοεπιθέσεις στην Τράπεζα Θεμάτων και τους αποκαλεί "καθάρματα", "σκουλίκια", "αλήτες", "αρχιμαφιόζους".

Έναν ασύλληπτο οχετό ύβρεων εξαπέλυσε κατά των εκπαιδευτικών ο γνωστός «γυρολόγος» της Βουλής, Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο οποίος κατά καιρούς έχει επιδοθεί σε τοποθετήσεις που προκαλούν αντιδράσεις, αλλά τώρα ξεπέρασε τον εαυτό του.

Το νέο παραλήρημα Ψαριανού έγινε με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν για δεύτερη μέρα οι εξετάσεις των μαθητών στα σχολεία.

Για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο ο ίδιος, ο Ψαριανός θεωρεί ότι υπάρχουν καθηγητές που… «πανηγυρίζουν» για τις κυβερνοεπιθέσεις.

Γι’ αυτό, θεώρησε καλό να τους αποκαλέσει «μεγάλα καθάρματα», που πρέπει να απολυθούν, αλλά και «σκουλίκια, αλήτες» και «αρχιμαφιόζους»!

H ανάρτηση Ψαριανού


 

5 σχόλια:

  1. Μητσοτάκη να χαίρεσαι τον Αντώναρο σου ξέρεις εσύ λούσου τώρα με ότι λούστηκε και ο Αλεξάκης χαιβαναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθάρματα,σκουλήκια,αλήτες αρχιμαφιόζοι.Ο πολιτικός γυρολόγος έχει το γνώθι σ'αυτόν.Τα τηλεοπτικά κανάλια μούγκα.Ζήτω η ελεύθερη,αντικειμενική,Πετσοταϊσμένη δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτούς που χαίρονται τα γράφει. Ερωτημα: Υπάρχουν τέτοιοι; Αν υπάρχουν καλά τα γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, πιστεύεις ότι οι καθηγητές που θίχτηκαν και όσοι ενοχλήθηκαν , κατάλαβαν τι έγραψε;

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς κατάλαβες εσύ τι έγραψε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News