Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

«Βόμβα» Τσαπανίδου: Προανήγγειλε έκτακτο χαράτσι 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε νέα «φορολογική» βόμβα, την οποία θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Τσαπανίδου έκανε γνωστό ότι στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει έκτακτο χαράτσι στις επιχειρήσεις, μία έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου και του Ακη Παυλόπουλου αναφορικά με τη φορολόγηση που των μερισμάτων που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του η κυρία Τσαπανίδου είπε «χθες μίλησε ο Αλέξης Τσιπρας και είπε για πολύ μικρή απόδοση στον κρατικό προϋπολογισμό και δεν αξίζει να δοθεί συνέχεια στο θέμα των μερισμάτων».

Στη συνέχεια η κυρία Πόπη Τσαπανίδου σε ερώτηση «πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις 3 κοινωνικές παρεμβάσεις, τις οποίες ανακοίνωσε πως θα περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τις πρώτες 50 ημέρες διακυβέρνησης;», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα επιχειρήσεων.

Τότε παρενέβη στη συζήτηση ο Ακης Σκέρτσος λέγοντας δηλαδή 3,5 δισ. ευρώ έκτακτη φορολόγηση, χαράτσι στις επιχειρήσεις.

Η κυρία Τσαπανίδου απάντησε θα φορολογήσουμε τα υπερέσοδα.

Η συζήτηση έκλεισε με τον παρουσιαστή Ακη Παυλόπουλο να σχολιάζει άρα με πράξη νομοθετικού περιερχόμενου θα περάσετε τις 3 κοινωνικές παρεμβάσεις και θα βάλετε έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ στις επιχειρήσεις.

9 σχόλια:

  1. ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ????ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ..........ΧΑΡΑΤΣΑΚΙ???ΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κανάλια κυβερνάνε αυτό τον τόπο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν καθήσει κάποιος να διαβάσει ολο το άρθρο και καταλάβει τι λέει τότε έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη ...εάν κάποιος δεν καταλαβαίνει όπως κ μαλάκας στις 10:18 καλύτερα να μην μιλάει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κάτι μού λέει ότι στο 10% θα κλαις....?

      Διαγραφή
  4. Ρε αγράμματοι πρώτα διαβάστε και μετά σχολιαστέ τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας και καυσίμων εννοεί συνέλθετε επιτέλους έχετε χαζεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου 10:18 μήπως είσαι επιχειρηματίας; Διαφορετικά δεν εξηγείται η τοποθέτησή σου. Μπορείς να μου πείς μήπως ο Μητσοτάκης που θα τα βρεί για να κάνει όλα όσα λέει; Φυσικά από εμένα και από εσένα εάν δεν είσαι επιχειρηματίας .Και γιά να μην παρεξηγηθώ σου λέω ότι δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες το ίδιο και για αυτό δεν θα φορολογήσει όλους το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο απλός Έλληνας τη έχει νά φοβηθεί.
    Έχει υπερκέρδη ο αγρότης ο εργάτης ο συνταξιούχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι υπερκέρδη έχετε και σας έπιασε καούρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρτίδης Μπαμπης31 Μαΐου 2023 στις 2:38 μ.μ.

    Κε Βαφειαδη αν σκοπιμως δεν καταλαβατε,να σας πληροφορησω,ότι όταν λέμε επιχειρήσεις,ξέρετε πολύ καλά,ποιες εννοούμε.Εννοουμε της ενέργειας ,της δυηλησης,των εφοπλιστών,των τροφίμων και όχι τα μανάβικα και τα μπακάλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News