Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Δήμος Πέλλας: Ενημέρωση για τους πληγέντες από την πρόσφατη θεομηνία της 28ης Μαΐου


Οι δημότες των οποίων οι κύριες κατοικίες (ιδιόκτητες ή μισθωμένες) έχουν υποστεί ζημιές από την θεομηνία της 28ης Μαΐου 2023 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς (για οικοσκευή και απλές επισκευαστικές εργασίες) σύμφωνα με την ΚΥΑ 33862/6-5-2019 (ΦΕΚ 1699/Β΄/16-05-2019) έως την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στο Δήμο Πέλλας.

Οι εκτιμήσεις των ζημιών αναφέρονται σε κτήρια που καλύπτουν ανάγκες διαβίωσης. Δεν συμπεριλαμβάνονται ανεξάρτητα κτίσματα (βοηθητικοί χώροι, υπόγεια, αποθήκες, κοινόχρηστοι χώροι, λεβητοστάσια κ.λπ.).

Υπεύθυνος υπάλληλος παραλαβής των αιτήσεων ο κ. Ισαάκ Κατιρτζόγλου, τηλ. 2382350853, e-mail: katirtzoglou@giannitsa.gr, Δημαρχείο Γιαννιτσών, Χ’’Δημητρίου & Εθ. Αντίστασης

1. Ο Δήμος Πέλλας έχει προβεί στη σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία θα πραγματοποιήσει αυτοψίες. Η συγκεντρωτική κατάσταση των αιτημάτων αποστέλλεται με εισήγηση της τριμελούς επιτροπής στον Δήμαρχο. Η αρμοδιότητα χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης ασκείται από τη Δ/νση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείο Εσωτερικών.

Όσοι υποβάλλουν αιτήσεις δήλωσης ζημίας θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους:

1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

2. Ε1, Ε9 ή μισθωτήριο συμβόλαιο της κατοικίας

3. Φωτογραφίες των οικοσκευών και των κτηριακών υποδομών που έπαθαν ζημία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News