Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Θ. Τζάκρη: «Απλήρωτες παραμένουν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις των παραγωγών»


Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου και όσον αφορά τις πληρωμές στις συνδεδεμένες ενισχύσεις δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε πρόκειται να πληρωθούν και επειδή τα προηγούμενα χρόνια ο Φεβρουάριος ήταν ο μήνας των πληρωμών στις συνδεδεμένες ενισχύσεις του φυτικού τομέα, το Μάρτιο πληρωνόταν η ειδική ενίσχυση στο βαμβάκι, ενώ οι συνδεδεμένες του ζωικού τομέα δίνονταν λίγο πριν το Πάσχα, η Βουλευτής Πέλλας κ. θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την οποία τον ρωτά:

(1) Για τις ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει το Υπουργείο προκειμένου η πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων έτους 2022 να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να δοθεί η απαραίτητη ρευστότητα στον πρωτογενή τομέα για να συνεχίσει τις καλλιέργειες και

(2) που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση στην πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων έτους 2022 και γιατί ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων να γίνει στην ώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News