Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Δ. Μπίνος: «Αδύναμη, ανύπαρκτη και απούσα η σημερινή Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν θέλαμε να περιγράψουμε τη Δημοτική Αρχή του Χρήστου Μπάτση, θα χρησιμοποιούσα τρεις έννοιες:

- ΑΔΥΝΑΜΗ να αντιμετωπίσει σημαντικά ζητήματα.

- ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σε όλα τα επίπεδα διεκδίκησης.

- ΑΠΟΥΣΑ στις σημαντικές διεκδικήσεις για τον τόπο.

Η σημερινή Διοίκηση αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων σε όλους τους τομείς, απομόνωσε το Δήμο μας από παντού και καθιέρωσε την πολιτική συναλλαγή ως τη μόνη αυτοδιοικητική αξία. Δυστυχώς για την περιοχή μας, η τετραετία που διανύουμε πήγε χαμένη.

* Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Μπίνος, στην ιστοσελίδα ifonitispellas.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News