Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Υποδοχή του Τιμίου Ξύλου στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών


Από την Τετάρτη 22 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών θα υποδεχθεί τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό προς Αγιασμό και ενίσχυση των πιστών σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Τετάρτη 22 Μαρτίου

17.00 Υποδοχή Τιμίου Ξύλου

17.15 Ιερόν Ευχέλαιον

18.00 Θ' Ώρα και Προηγιασμένη Θ. Λειτουργίας

Πέμπτη 23 Μαρτίου

07.00 Όρθρος, Ώρες και Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία

12.00 Ιερά Παράκλησις εις τον Τίμιον και Ζωοποιόν Σταυρόν

18.00 Απόδειπνο και Χαιρετισμοί του Τ. Σταυρού

Παρασκευή 24 Μαρτίου

07.00 Όρθρος, Ώρες, Αγιασμός και Παράκληση του Τ. Σταυρού στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης στις προσωρινές εγκαταστάσεις της αδελφότητος (πρ. Γηροκομείο)

12.00 Αναχώρηση του Τ. Σταυρού

Η Ιερά Μονή θα παραμένει ανοιχτή κατά τις ώρες των ιερών ακολουθιών ενώ την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 θα παραμείνει ανοιχτή από ώρα 07.00 έως 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News