Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ξεχωριστής σημασίας εκδήλωση για την ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Αριδαία


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο

Μια εξαιρετικής σημασίας εκδήλωση με σημαντικούς ομιλητές, διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και η Οργάνωση Μελών Αλμωπίας την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τις 17.30 το απόγευμα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας.

Την ώρα που κάθε εβδομάδα ξεσπά κι ένα σκάνδαλο στους κόλπους της κυβέρνησης, που το θέμα των υποκλοπών δημιουργεί τριγμούς στην δημοκρατία και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής της χώρας παραμένουν στην πρώτη γραμμή, η ΝΕ ΠΕΛΛΑΣ και η ΟΜ Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζουν αξιόλογους ομιλητές σε μια υψηλού κύρους εκδήλωση με θέμα την Άμυνα και την Δημοκρατία στην Ελλάδα.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

- Ο Ναύαρχος ε.α. του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και τ. Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης με θέμα «Ποια εθνική πολιτική εν μέσω πολέμου στην Ευρώπη».

- Ο Πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου επίσης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ με θέμα «Πόλεμος στην Ουκρανία – Επιπτώσεις στα Βαλκάνια».

- Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Φίλης με θέμα «Ελλάδα και Τουρκικός Αναθεωρητισμός».

- Η βουλευτής Πέλλας και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη με θέμα «Η ηθικο-πολιτική νομιμότητα της Άμυνας»

- Ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βαγγέλης Καλπαδάκης με θέμα «Ελλάδα 2023. Η ανάγκη για ενεργειακή πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική στην εποχή των πολυκρίσεων»

Την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση και την συζήτηση που θα ακολουθήσει, συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος, στρατιωτικός συντάκτης της Real News και επικεφαλής του Militaire.gr.

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News