Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Οργή κατά Συρίγου: «Τέτοιες ανοησίες λένε μόνο οι Τούρκοι πράκτορες»


Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου, που υποστήριξε ότι «θέλουμε η Τουρκία να πάρει F16, διότι είναι προς το συμφέρον μας», έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Χαρακτηριστικό, είναι το καυστικό σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή Συμβουλίου της Ελληνοαμερικάνικης ηγεσίας Έντι Ζεμενίδη, ο οποίος σε υψηλούς τόνους, είπε ότι «δυστυχώς τέτοιες ανοησίες έχω ακούσει μόνο από πράκτορες της Τουρκίας».

Συνεχίζοντας, είπε «ευτυχώς τον Συρίγο δεν τον γνωρίζει κανένας στην Ουάσινγκτον και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει ούτε την άποψη του πρωθυπουργού ούτε του υπουργού Δένδια».

Επίσης, ο Έντι Ζεμενίδης κάλεσε τον Άγγελο Συρίγο «να μας πει για ποιανού λογαριασμού εκφράζει τέτοιες απόψεις».

Υπενθυμίζουμε, ότι μετά τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγγου, έντονες ήταν και οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του υποστήριξε, ότι «ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συρίγος, ως λαγός του κ Μητσοτάκη, προαναγγέλλει ότι "θέλουμε η Τουρκία να πάρει F16... διότι είναι προς το συμφέρον μας".

Η επικίνδυνη πολιτική του "πιστού και προβλέψιμου συμμάχου" των ΗΠΑ υπαγορεύει το να βαφτίζει ο κ Μητσοτάκης το κρέας ψάρι. Ωστόσο και η κοροϊδία έχει και τα όριά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News