Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων κατά Χρ. Μπάτση: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»


Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας κατά του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών Χρήστου Μπάτση:




 

22 σχόλια:

  1. Που ζούμε...... Το νέο σλόγκαν σας!!! Ρόμπα γίναμε πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ!!!!! ΕΜΕΙΣ..... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..........

      Διαγραφή
  2. μονο ντροπη να μας ρεζιλευετε ετσι στο πανελληνιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι αν βάλατε κύριε βαφειάδη αυτο το κακογραμμένο αρθρο που φαίνεται οτι γράφτηκε στο πόδι και όχι κατόπιν σκέψεως θέλοντας να ζημιώσετε τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου?
    Γιατι αν το κάνατε για να το δουν οι επαγγελματίες του Λουτρακίου και να επιτεθουν έπειτα στον Δήμαρχο μάλλον το αντίθετο θα καταφέρετε διότι οι επαγγελματίες δεν θέλουν να δίνονται δωρεάν πισίνες στην κοπή πίτας ενος τυχάρπαστου συλλόγου για να κληρωθούν ανάμεσα στα μέλη και τους υπαλλήλους τους αλλά στους πελάτες των ξενοδοχείων τους για να έχει έσοδα η επιχείρηση των Λουτρών και να μπορεί να κάνει αναπτυξιακά έργα.
    Δεν είμαι ψηφοφόρος του Μπάτση να ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμάς τους επαγγελματίες μας ενδιαφέρει να μην ρεζιλεύεται η περιοχή μας. με τον Μπάτση είναι δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και όντως δεν έχει να κάνει με την ζημιά στον συνδυασμό του Μπάτση αλλά με την μεγάλη ζημιά που γίνεται στην περιοχή μας από την δική του διοίκηση.

      Διαγραφή
  4. ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακογραμμένο κείμενο .Άστοχη τοποθέτηση απο πρόεδρο συλλόγου που προβαίνει σε επιστολή καταγγελίας λόγω απουσίας επιθυμητής προσφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας σύλλογος χρειάζεται έστω και 10€ για να λειτουργήσει όχι μπάνια για τα μέλη του. Σοβαρευτείτε

      Διαγραφή
  6. αθλια συνταξη κειμενου και κακη γραμματικη, λεξιλογιο καφενειου. Αμφιβαλλω εαν μπηκε στον κοπο να την διαβασει για να δει λαθη. Μια υποτιθεμενη καταγγελια γιατι δεν του αρεσε του συντακτη της "καταγγελιας" το δωρο των Λουτρων.
    Σε απλα ελληνικα, οτι ναναι. Δεν επρεπε να το ανεβασετε στην ιστοσελιδα σας κυριε Βαφειαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη ο δήμαρχος φτάιει η εσείς που βγάλατε έναν αγράμματο για δήμαρχο; αυτά ξέρει αυτά λέει, είστε άξιοι εκεί στην Αλμωπία της μαύρης σας μοίρας,μια ζωή πίσω από την σελήνη, όλοι πάνε μπροστά η έστω προσπαθούν και εκεί είστε ακόμη με το κατεστημένο,τη χρώμα είσε και αναλόγως θα δω.Δεν θέλετε να πάτε μπροστά,δεν σας αρέσει η αξιοκρατία,η αντικειμενικότητα,η αξία, έχετε τα Πόζαρ,και δεν υπάρχει ούτε μία πινακίδα από Άψαλος μέχρι και έναν κυκλικό κόμβο αν θυμάμαι καλά δίπλα σε κάτι βενζινάδικα, υπάρχει η πινακίδα σε φανάρια στην αψαλο με σπρέι για να δείς τη λέει πρέπει να πας στους 2 πόντους, σκουπίδια παντού, σκυλιά αδέσποτα παντού,. Λουτρά μέσα στα φύλλα, σκουπίδια, κάδους βρώμικους, σέρβις για τα λουτρά λέω για μπάνιο, μηδέν.Χαρτες με σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής πουθενά, ενώ σε πολλά χωριά υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα για θέα, πληροφορίες πουθενά, συγκοινωνίες από λουτρά για άριδαια τίποτα, βάλτε ένα αστικό που θα κάνει αυτήν την διαδρομή όχι 10 αλλά δύο φορές την ημέρα τουλάχιστον, τόσο μυαλό θέλει,να γνωρίσει ο καθένας που επισκέπτεται τα λουτρά και την γύρω περιοχή.Προμαχοι μεγάλη η χάρη του Αγίου Ιλαρίων φύγαμε και μετά το μάθαμε, μία πινακίδα μια πληροφορία για μοναστήρια αρχαιολογικούς χώρους πλατείες γραφικά χωριά ένα τίποτα,και τώρα αυτό με το φοβερό δώρο του δημάρχου, μόνο γέλια αυτό προκαλείται,ένα μεγάλο Χ φάγατε από εμένα και από πολλούς άλλους που λένε τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρόεδρος του συλλόγου για κάποιο λόγο φαίνεται ότι θέλει να κάνει ζημιά στα λουτρά μας.. Καλά είναι όμως από την πλευρά μας να μην του δίνουμε τέτοια πατήματα... Να τα προσέχουν αυτά οι αρμόδιοι των λουτρών. Ο δήμαρχος δεν φταίει για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά δώρο τους έκανε 5 και πολλές είναι μπράβο Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως .
      Μπορούσε να δώσει δύο χωρικά ξύλα





      Ρεζίλι και κατάντια

      Διαγραφή
  10. Ο 5.04 Μας τα έπρηξες ρε "άνθρωπε" μήπως ξέχασες κάτι... Θυμήσου κ ξαναγράψε.κατι τέτοιους μιζερους ούτε που τους θέλουμε.. Κάτσε εκεί που είσαι και άσε μας εμάς εδώ... Εμείς έτσι την βρίσκουμε. Όλα στραβά τα βρήκε... Ούτε ένα καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω και εγώ κάτι μαλακες σαν εσένα έχει η Αλμωπία και πάει μπροστά με την όπισθεν,ο άνθρωπος κάνει σωστή κριτική και θα έπρεπε αυτό να μας ταρακούνηση αλλά με τέτοιους χορτομυαλους σαν εσένα, που κατεβαίνουν μια πέμπτη στον πολιτισμό και δεν έχουν φύγει πέρα από το Μαυροβούνι,και αυτό επειδή παίζει να πηγές μέχρι τον Κρόνο,άντε κοιμήσου τώρα βλήμα

      Διαγραφή
    2. 7.47 ποιο γίδι πεθαίνεις, εγω τι φταίω που σ επιτρέπουν να ψηφίζεις; "εμείς ετσι τη βρίσκουμε" ου να μου χαθείς μαλάκα, ου να μου χαθείς ζώο της Αλμωπίας.

      Διαγραφή
  11. Χρηστάρα τωρα που θα παρουμε την Κωνσταντινούπολη θα σε βγάλουμε δήμαρχο εκει και αστούς μετα εδώ να σε ψάχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5 μπάνια θεωρώ πως είναι super 👌 👍 ευτυχώς που το δώρο δεν το έδωσε ο αντιπρόεδρος ή ο διευθυντής γιατί σίγουρα θα ήταν ενα μπουκάλι Dimple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.30 κ 7.47.φαινετε ότι σε έτσουξε αυτό που έγραψαγιαυτό κ βρίζεις. Εγώ δεν σε έβρισα. Περιέγραψα τι συνεσθημα μιζέριας βγάζεις από τα λεγόμενα σου.. Κάτσε κ προβλήτα ματησου. Επίσης καρφώθηκε ότι δεν είσαι κάποιος δήθεν επισκέπτης κ ότι είσαι από κάποιο χωριό τρυγηρο.. Και για να ξέρεις δεν βγήκα πρώτη φορά από το χωριό μου,το αντίθετο. Και αυτές της βρισιές καλά κάνεις κ της λες από μακριά... Απο κοντά δεν θ μπορούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7.47 εσύ βρε άγορι μου φαίνετε η παιδεία που έχεις... Τα μισά που λες βρισιές είναι... Κ από αυτά που λες φαίνετε ότι κοροϊδεύεις τους ανθρώπους που είναι από χωριά. Πχ ότι κατεβαίνουν μια Πέμπτη.. Γίδια... Ζώο... Οτι έχεις μαλακές η αλμωπια κλπ... Εσύ από που είσαι...? Πόλλα κόμπλεξ έχεις αγορακι μου... Ξεκόλλα κ χαλάρωσε λίγο.. Μη μου πάθεις κάτι κ σε χασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΚΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ? ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News