Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΒΟΜΒΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια ο Άλκης Νουσηκύρου


Διαβάστε τη δήλωση του Άλκη Νουσηκύρου:



5 σχόλια:

  1. Οι πολίτες ψήφισαν και παράταξη Τζιτζικώστα! Εξ άλλου γιαυτό ήταν και υποψήφιος βουλευτής παλαιότερα με τη Ν.Δ.Δικαίωμα βέβαια του καθενός είναι η δια φορετική επιλογή! Όμως πιστεύω, ότι πιο καθαρή θέση θα ήταν η παραίτηση από τη θέση του Π.Σ.! Στην πολιτική όμως συμβαίνουν αυτά! Ο χρόνος θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις πλακά , αν παραιτηθεί αναλαμβάνει η υποψήφια από την Αλμωπία

      Διαγραφή
  2. Σε λίγο καιρό θα φύγεις και από εδώ που πας τώρα εσύ ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλκη κάπου χάθηκες στους δαιδαλώδεις δρόμους της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 8.48: Αυτό περιλαμβάνεται στη νομοθεσία και είναι σωστό! Αφού ήταν επιλαχούσα! Πού είναι το πρόβλημα! Υ.Γ.: Και για να χαλαρώσουμε .....ήταν οι τελευταιες μέρες των μεταγραφών(....στο ποδόσφαιρο! ). .....Να θυμάστε μόνο ότι τον Οκτώβριο έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News