Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία: Δάσκαλος παράδειγμα προς μίμηση εν μέσω νεροποντής


Παράδειγμα προς μίμηση ο δάσκαλος του ολοήμερου του 2ου δημοτικού σχολείου Αριδαίας κ. Μάκης Δεμερτζίδης, ο οποίος έκανε τα πάντα για να μην κινδυνέψει κανένα παιδάκι και να μην ταλαιπωρηθεί κανένας γονιός καθώς ήταν πλημμυρισμένος όλος ο δρόμος μπροστά στην είσοδο του σχολείου σε σημείο που ξεπερνούσε το πεζοδρόμιο.

Ο κ.Μακης αψηφώντας τον εαυτό του ,έπαιρνε αγκαλιά τα παιδιά από τα σκαλοπάτια του σχολείου και πατώντας μέσα στα νερά που έφταναν ως το γόνατο, μας τα έβαζε μέσα στο αμάξι και ξαναγυρνούσε μέσα στην καταρρακτώδη βροχή για κάθε παιδί να φέρνει την τσάντα του.

Ευχαριστούμε για όλα κ. Μακη!

Οι γονείς του ολοημέρου του 2ου δημοτικού σχολείου Αριδαιας

10 σχόλια:

  1. το ίδιο ακριβώς και στο ολοήμερο δημοτικό Σωσανδρας. συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό ειναι το φυσιολογικό αν θες να είσαι δάσκαλος.Κάποιοι απλά το κάνουν για επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος!!!σίγουρα θα κρυολογησε, μπορεί να πάθει πνευμονία..... ΑΛΛΆ...έβαλε τη ζωή του,την υγεία του πάνω από όλους.Αν γλιστρούσε μέσα στα νερά και έπεφτε;Άπειρες φορές μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες....κάνουμε υπερβάσεις για τους συνανθρώπους

      Διαγραφή
    2. Εσύ φίλε μου τι επάγγελμα κάνεις; Και ποιος σου είπε εσένα ότι αυτό είναι φυσιολογικό αν θες να λέγεσαι δάσκαλος; Τι λες;; Υπερέβαλλε εαυτό ο άνθρωπος! Αυτό λέγεται ανθρωπιά..!! Μάλλον έχουμε μπερδευτεί στο τι είναι υποχρέωση μας και τι όχι ....

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς..κάτοικος Μασσαλίας Γαλλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε, Μάκη πολλά συγχαρητήρια !! Είστε ήρωας!! Τελικά υπάρχει φιλότιμο, γιατί κάποιοι λένε ότι οι δάσκαλοι δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θωμάς, ως δάσκαλος στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης, έζησε τα εκπαιδευτικά του χρόνια έχοντας το «δασκαλίκι» αποστολή - λειτούργημα και όχι επάγγελμα, όπως και οι περισσότεροι παλιοί δάσκαλοι και ελάχιστοι νεότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια, κ. Μάκη! Άπειρες φορές έχετε αποδείξει το λειτούργημά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κ.Μακη ειλικρινά χαιρόμαστε πολύ που σε είχαμε δάσκαλο. Ο Θεός να εχει καλά εσένα την οικογένεια σου και τους μαθητές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News