Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση του Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη


Με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης πραγματοποιεί εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Πέλλα» στα Γιαννιτσά, στις 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:30. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην πρόσκληση του προς τους πολίτες του Νομού Πέλλας ο Βουλευτής αναφέρει:

«Με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής σας προσκαλώ τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 να ανταλλάξουμε ευχές και να κόψουμε μαζί τη βασιλόπιτα του πολιτικού μου γραφείου. Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη μου τιμή».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News