Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Maestro: Συγκλονιστική ερμηνεία από την Χαρούλα Αλεξίου στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο του Maestro, μέχρι το επόμενο, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής, οι τηλεθεατές έμαθαν ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο, ενώ μια μεγάλη ανατροπή στην τελευταία σκηνή μας… άφησε σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει της δεύτερης σεζόν.

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε και επίσημα, με τον Αντώνης και την Χάρις Αλεξίου να «παντρεύουν» τα τραγούδια τους.

Το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «Να μ’ αγαπάς» ήταν μοναδικό σε κάθε του σκηνή, με τους πρωταγωνιστές να ξεπερνούν τον εαυτό τους με τις ερμηνείες τους.

Η ανατροπή με τη δολοφονία του Χαράλαμπου, η φυγή του Ορέστη στην Αθήνα με την Αλεξάνδρα και το φεστιβάλ έδωσαν ρέστα!

Το τηλεοπτικό κοινό εξέφρασε τον θαυμασμό του για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τόσο για τις ερμηνείες και τα κοινωνικά μηνύματα όσο και για τις μουσικές επιλογές.

Αρκετοί είναι εκείνοι που περιμένουν με ανυπομονησία να ταξιδέψει το Maestro σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News